Företagsbilder Malmö

Företagsbilder I MALMÖ ELLER PÅ ANNAN ORT I SKÅNE?

Behöver ni nya företagsbilder? Jag erbjuder dokumentär verksamhetsfotografering för företag och andra verksamheter i och omkring Malmö.

Företagsbilder är ett bra sätt att visa sina kunder vem man är och vad man gör. Bilder på personal och produkter i sin rätta miljö kan komma väl till pass både på hemsidan, i er bildbank, som pressmaterial eller i foldrar och broschyrer om just ert företag. Bra bilder gör också under för er närvaro i sociala medier. Tänk att kunna fylla flödet med enhetliga, professionella bilder istället för mobilbilder?

Se det som att vi dokumenterar en dag hos er på plats på ert företag. Vi kan fylla dagen med att fotografera både er personal och era produkter i sin rätta miljö. Fundera och bestäm vad det är ni vill visa upp och så planerar vi utefter era önskemål och tankar.

Scrolla ner för information, pris och fler bilder.

Information

Så går det till

• Ni skickar en bokningsförfrågan genom formuläret till höger.
• Vi går igenom era bildönskemål, bokar ett datum och ni informerar berörd personal. Om det behövs kommer vi gemensamt fram till ett tidsschema.
• Efter fotograferingen gör jag ett första urval och sedan väljer ni era 20 bilder via ett webbgalleri.
• Jag redigerar filerna och bilderna levereras via ett webbgalleri, både i svartvitt och färg, högupplösta och anpassade för webb.

Villkor

Kväll och helg-tillägg 25% på timpriset
Fri användningsrätt dvs. att ni har fri användningsrätt till bilderna inom er verksamhet. Ni äger inte rätt att vidare distribuera bilderna utan mitt medgivande. Vill ni exempelvis dela med er av bilderna till era samarbetspartners, kontakta mig för offert.

Pris

Två timmars fotografering inklusive 20 bilder = 10 000 kr.
Köp till fler filer för 700 kr/styck. Rabatterat pris vid stor beställning.
Milersättning med 45 kr/mil utanför Malmö.
Priserna är exklusive moms.

Kontakta mig

Vid eventuella problem med formuläret, mejla sanna@dolckwall.se.

Inte det ni var ute efter?

Jag skräddarsyr gärna paket efter era behov.
Tveka inte att kontakta mig.

Fotograf Sanna Dolck Wall

Malmö, Skåne, Sverige
sanna@dolckwall.se
+46709491569