Skånska alléer

Om projektet

Reflektion

Det är något speciellt med alléer. Den magiska känslan när man plötsligt befinner sig mitt emellan träden och böjer huvudet bakåt för att se upp mot trädkronorna. Kanske är det mystiken som fångar mig. Jag kan inte låta bli att stanna och titta. Njuta av dem. Det är så vackert att någon har tagit sig tid att plantera dessa trädrader för framtiden, kanske för sina barn, barnbarn eller barnbarnsbarn, utan att aldrig själv få se slutresultatet av dessa mäktiga planteringar. Det är något speciellt med Skåne och det är något speciellt med alléer, och Skånska alléer, det är något alldeles extra.

Utförande och resultat

Under 2015 och 2016 gav jag mig ut på ett omfattande projekt om alléer. Jag åkte Skåne runt och fotograferade under vinter, vår sommar och höst. Ibland har det regnat, blåst storm och jag har skyndat mig in i bilen igen. Andra dagar har jag glidit runt på Skånes krokiga småvägar med solbrillorna på och njutit av vädret. Alla timmar och alla bilder har resulterat i projektet Skånska alléer. Bilderna har ställts ut i Längan och på Swedbank i Olofström under 2016 och på Sotnosens Korvcafé under 2017 och 2018. Nu finns möjlighet att köpa bilderna via min hemsida.

Information & pris

Fotografierna säljs inramade (svart ram) och med passepartout. Alla bilder är numrerade och signerade och printade på vackert och beständigt fineartpapper. Bilderna printas och ramas lokalt i Malmö på beställning. Begränsad upplaga med 10 stycken av varje bild.

Beställningar görs via formuläret längst ner på sidan.

Betalning sker på faktura och bilderna hämtas upp i Malmö eller Olofström. Vill du få tavlan levererad eller hämta den på annan ort, kontakta mig.

30×42 (A3) – 1900 kr ink. moms.
70×100 – 4900 kr ink. moms.

Beställningsformulär

Vid eventuella problem med formuläret, mejla sanna@dolckwall.se.

Inte det ni var ute efter?

Jag skräddarsyr gärna paket efter era behov.
Tveka inte att kontakta mig.

Fotograf Sanna Dolck Wall

Malmö, Skåne, Sverige
sanna@dolckwall.se
+46709491569