Fotograf i Malmö

Fotograf i Malmö och hela Skåne

Letar ni efter fotograf i Malmö? Jag jobbar som fotograf och gör allt från företags- och personalfotograferingar till redaktionella jobb och bröllop. Jag har jobbat som fotograf på heltid och drivit företag sedan 2012. Hos mig kan ni räkna med en dokumentär touch på era bilder eftersom jag är utbildad bildjournalist. / Sanna Dolck Wall

Kontakt

Har ni några frågor eller funderingar? Mejla mig (sanna@dolckwall.se) eller gör en bokningsförfrågan! Klicka er gärna vidare på hemsidan för att se mer bilder, information och priser. Saknar ni någon tjänst eller produkt, bara hör av er, jag skräddarsyr mer än gärna paket som passar just ert företag och era önskemål. 

Företagsbilder

Som företagare vet du förmodligen om hur viktigt det är med bilder. Bilder på din personal gör att känslan blir mer personlig och kunderna får verkligen se vilka ni är. Klicka er vidare för att läsa mer om hur jag jobbar vid personalfotograferingar.

Läs mer här.

Personalbilder

Det är inte bara viktigt med bilder på personalen. Ta tillfället i akt att visa upp hur ni jobbar och hur det ser ut en dag på ert företag. Bilderna kan ni sedan använda i exempelvis sociala medier, bildbanker eller på er hemsida.

Läs mer här.

Redaktionellt

Jag är utbildad bildjournalist och har jobbat för bland andra Kvällsposten och Expressen. Jag är van att jobba på ett redaktionellt sätt. Reportage, porträtt och nöje ligger mig extra varmt om hjärtat.

Läs mer här.

bildjournalist

Eventfoto

Om du har lagt ner massor av tid och pengar på att planera ditt event, är det viktigt att du anlitar en fotograf som kan föreviga det på bästa sätt. Missa inte den möjligheten!

Läs mer här.

Bloggen

I bloggen gör jag inlägg med bilder från de senaste jobben jag gjort. Blogginläggen ligger på hemsidans startsida.

Läs mer här.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen