Personalbilder Malmö

Som företagare är det viktigt med bilder. Hur vill du uppfattas av dina kunder? Att kunna visa upp sin personal på ett enhetligt sätt med fina personalbilder på exempelvis hemsidan skapar en personlig känsla och får er att se proffsiga ut. Kanske ni kan använda bilderna på fler ställen, t.ex LinkedIn, sociala medier eller i broschyrer och annat marknadsföringsmaterial?

Olika typer av personalbilder

Hos mig kan ni välja lite olika typer av personalbilder. Antingen går ni den klassiska vägen och väljer likadana porträtt på alla på företaget i exempelvis studio eller mot en vacker vägg, eller väljer ni kreativa porträtt. Då låser vi oss inte till en specifik plats utan tar bilder på er personal i olika miljöer, både inom- och utomhus i naturligt ljus.

Scrolla ner för information, pris och fler bilder.

Bildexempel klassiska porträtt

Nedan ser du exempel på klassiska, enhetliga bilder. Alla bilder har samma bakgrund och samma ljussättning, de med svart/vit bakgrund är tagna i min portabla studio och de andra i dagsljus mot en vacker vägg.

Bildexempel kreativa porträtt

Kreativa porträtt tagna antingen inom- eller utomhus i närheten av er lokal. Här använder jag
naturligt ljus eller små blixtar vid behov, alltså ingen studioutrustning. Bilderna blir något olika
beroende på vad vi har för miljöer att tillgå, och vad ni eftersträvar.

Information

Så går det till

• Vi bokar ett datum och ni informerar personalen. Är ni många gör vi ett schema så att alla inblandade vet vem som ska fotograferas vid vilken tid.
• Vid bokning väljer ni klassiska eller kreativa porträtt, samt svart/vit bakgrund i studiomiljö eller naturliga porträtt i fönsterljus/utomhus i närheten av era lokaler.
• Fotograferingen sker på plats hos er om inget annat avtalats. Räkna med cirka 10 minuter per person. Personalen väljer själva ut sina favoritbilder på plats,
direkt i kameran.
• Bilderna levereras via ett webbgalleri i både svartvitt och färg. Ni får bilderna både i högupplöst format och anpassade för webben.

Villkor

Minimum fyra personer per tillfälle.
Fri användningsrätt dvs. att ni har fri användningsrätt till bilderna inom er verksamhet. Ni äger inte rätt att vidare distribuera bilderna utan mitt medgivande.

Pris

Startavgift: 2500 kr,
därefter 500 kr/person.
Milersättning med 45 kr/mil utanför Malmö.
Priserna är exklusive moms.

Kontakta mig

Vid eventuella problem med formuläret, mejla sanna@dolckwall.se.

Inte det ni var ute efter?

Jag skräddarsyr gärna paket efter era behov.
Tveka inte att kontakta mig.

Fotograf Sanna Dolck Wall

Malmö, Skåne, Sverige
sanna@dolckwall.se
+46709491569